Sport & Adventure Go Hard

Tar du utfordringen?

På Sport & Adventure blir det aldri et kjedelig øyeblikk. Her kombinerer vi allsidig idrett med et bredt spekter av action- aktiviteter.

Søk Sport & Adventure her

Actionfylt Idrettseventyr

Velkommen til Sport & Adventure, der idrett møter adrenalinfylte eventyr! Her kombinerer vi allsidige sportslige aktiviteter med hjertepumpende opplevelser!. Fra tandem fallskjermhopp til fjellklatring, fra skikjøring i Norges beste skisenter til rafting i ville elver; her blir det aldri et kjedelig øyeblikk. Bli med på reisen der fysisk utfordring møter naturens spektakulære bakteppe!

Dette opplever du på Sport & Adventure!

Bli med på en reise der Europa viser seg fra sitt mest eventyrlige! Start med å kjenne adrenalinkicket av Europas høyeste tandem fallskjermhopp i solfylte Spania, etterfulgt av friheten av paragliding over vakre landskap.

Opplev Norge med dens ville skjønnhet, fra det utfordrende klatreturen på Trolltunga via ferrata til de rivende strykene ved rafting på Voss. Utforsk dypet av Trolljuvet med et hjertebankende strikkhopp, og føl isens kalde omfavnelse på en bretur ved Folgefonna.

 • Trolltunga via ferrata
 • Paragliding
 • Strikkhopp i Trolljuvet
 • Fallskjermhopp i Spania
 • Interrail i Europa
 • Bretur

Bli med på en helhetlig reise gjennom sportens verden! Her kombineres solid kunnskap i treningslære, anatomi, ernæring og treningsledelse med spennende praktiske utfordringer.

Fra off-piste skikjøring i urørte fjell til surfing på bølgende hav; fra klatringens vertikale utfordringer til roen i padlingens verden.

La deg forføre av den spektakulære Nærøyfjorden med rolige kajakkturer, eller kjenn på spenningen av isklatring i Hemsedal. I Spania venter bølgene på deg, der windsurfing og surfing gir en smak av havets kraft. Og hva er vel en europeisk eventyrtur uten kulturell dykking? Avslutt reisen med en interrailtur gjennom mellom-Europa, der kultur, historie og nye venner venter på hver stasjon. Dette er en opplevelse for de som søker eventyr med dybde og variasjon!

Trond Olsen

Trond er lærer på idrettslinja. Han er ivrig i volleyball og det meste av idrettsgrener, og er glad i alt av friluftsliv. Han har vært på flere topper i Europa, Sør-Amerika og Asia. I fritiden er han gjerne Trolltungaguide eller reiser rundt i verden. Han har en sibirsk husky som turkamerat.

Telefon: 474 14 271
Send e-post

Studieturer: Spania & Interrail

Fra fritt fall til hav i Spania

Når høsten ankommer, vender vi blikket mot Spania. Opplev suset fra Europas høyeste tandem fallskjermhopp og kjenn på havets kraft med windsurfing, surfing og wakeboard langs den spanske kysten. En uforglemmelig kombinasjon av adrenalin og naturskjønnhet venter! Dessuten mye annet gøy som paintball og gocart.

Interrail i Mellom-Europa

La deg fortrylle av Mellom-Europas mangfold med en interrailtur! Fra de snødekte skråningene i Alpene til himmelske svev med paragliding, oppdager vi kontinentets skjulte skatter. Reisen byr på en unik kombinasjon av vintersportens gleder og luftens frihet, alt mens vi krysser landegrenser med toget som trofast følgesvenn. Bli med på en eventyrlig oppdagelsesferd!

Hva koster et år på Sport & Adventure?

Et år på skolen på linjen Idrett – Action koster kr 146.000,- totalt, og inkluderer blant annet:

 • Linjekostnad
 • Ulykkesforsikring
 • Studieturer til Europa
 • Mat og rom på skolen (dobbeltrom)
 • Transport og mat på tur
 • Vintertur til Hovden

Praktisk informasjon

Vi tilrettelegger for alle så godt vi kan og så langt vi har mulighet til, og gjør justeringer i samråd med deg. Ta kontakt med oss i god tid om du trenger ulike tilpasninger eller lurer på om vi kan tilrettelegge for deg. Vi vil prøve å imøtekomme deg innenfor de rammene vi har.