Cosplay Level-Up!

For deg som ønsker å ta Cosplay ett steg videre.

En eksklusiv linje for deg som har gått et år på en Cosplay linje enten ved Hardanger eller annen folkehøgskole.

Søk Cosplay Level Up her

Utvid din kunnskap!

 

Ser du for deg en fremtid innen søm, sminke, parykk-styling eller kostymemaking?  Et år på Cosplay Level-UP vil kunne hjelpe deg med å utvide din potofølje som kan brukes i videre studier.

Dette Opplever du på Coplay Level-UP!

 

Med fokus på forskjellige aspekter innenfor Cosplay hjelper vi elevene med å realisere sine drømme cosplay. Det er satt av mer tid til linjefag og det undervises ukentlig i fag som søm og sminke.

Vi går gjennom  mer avansert teoretisk og praktisk undervisning innen for emner i søm, mønsterkonstruksjon, harde materialer, sminke, sfx- sminke, parykk, sceneopptreden. Hos oss er din kreativitet i fokus hvor du selv velger ditt eget prosjekt og får veiledning direkte rettet mot dine egne behov.

Vi blir en liten klasse på 10 elever som garanterer deg mer individuell veiledning med linjelærer. På slutten av året har elevene photoshoot med anerkjent cosplay fotograf (Katrix Media) med både bilder og video. Vi tilbyr også en con opplevelse løpet av året, samt studietur til fantastiske Japan.

 

 • 4 Linjedager i uken.
 • Tur til Japan
 • Photoshoot med Katrix Media
 • Conventions
 • Workshops

Hos oss vil du tileigne deg dybdekunnskap i mange fagfelt!

Du lærer om søm, der du vil fordjupe deg i mønsterkonstruksjon, ulike sømteknikker og annen tekstillære. Vidare vil du etter behov arbeide med skinn og lær, få innsikt i bruken av materialar som EVA foam, worbla, foamclay, resinstøp og polymorph, samt andre produkter fra Nerdeportalen.

Sminke og spesialeffektsminke blir ein sentral del av opplæringen hvor vi går gjennom mange ulike aspekter ved håndverket, og du vil også fordjupe deg i håreffekter, parykk- og stylingteknikker med veiledning fra gjestelærer Silje R. Danielsen.

For de som ønskjer å stå på scene, tilbyr vi opplæring i performance, med fokus på sceneopptreden og konkurranse ved forskjellige con-arrangement.

Scenerekvisitter og props til bruk i performance vil også bli en del av undervisninga. Vi legger stor vekt på helse, miljø og sikkerheit (HMS), slik at du kan bruke verktøy og materialar på ein trygg og ansvarleg måte.

Trine Pedersen

Fagutdannet Make-up artist med fordypning i spesialeffektsminke. Hun har også studert et år med søm og mønsterkonstruksjon. Trine har vært aktiv i det norske cosplaymiljøet siden 2009, og har opp gjennom årene som cosplayer bidratt med paneler innen hennes fagfelt, samt vært dommer i cosplay konkurranser på diverse con.

Telefon: 906 38 481
Send e-post

Studietur: Fantastiske Japan

Studieturen i Japan

Studieturen til Japan er en uforglemmelig opplevelse som byr på et rikt mangfald av kultur, historie og tradisjon. I den pulserende metropolen Tokyo får vi utforske historiske tempel, fascinerende museum, og vandre gjennom kjente handlegater. Byen byr også på unike temacaféer og vi får oppleve den tradisjonelle te seremonien, et rituale som speiler den japanske kulturens finesse og eleganse.

Bli med på mye spennende!

Turen strekker seg langt utover Tokyo. I Hiroshima besøker vi Fredsmuseet, et sterkt minnesmerke over atombombeangrepet i 1945. Nara, kjent for sin hjortepark, gir oss ein sjanse til å komme tett på naturen og de fritt vandrende hjortene, samt å besøke verdens største Budda statue i tre. Videre reiser vi til den historiske byen Kyoto, Japans gamle hovedstad med stor variasjon av kulturelle høydepunkter fra fortid og nåtid.

Hva koster et år på Cosplay?

Et år på skolen på linjen Cosplay Level Up koster kr 143.000,- og inkluderer blant annet:

 • Linjekostnad
 • Workshops
 • Studietur til Japan
 • Mat og rom på skolen (dobbeltrom)
 • Transport og mat på tur
 • Vintertur til Hovden

Praktisk informasjon

Vi tilrettelegg for alle så godt vi kan så langt vi har moglegheit til og gjer justeringar i samråd med deg. Ta kontakt med oss i god tid om du har trong for tilpassingar, eller lurar på om vi kan tilrettelegge for deg. Vi vil prøva å imøtekoma innanfor dei rammene vi har.