Informasjonskapsler

Oppdatert: November 2023

På Hardanger Folkehøgskule bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din opplevelse på vår nettside. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker en nettside.

De gjør at vi kan huske dine innstillinger og preferanser, tilpasse innhold og annonser for deg, og innhente statistikk som gir oss verdifull innsikt i bruk av våre nettsider. Ved bruk av vårt nettsted kan for eksempel informasjonskapsler lagre opplysninger om navigasjonsmønsteret ditt og hvilke sider du frekventerer, samt huske valgene dine slik at du slipper å gjøre dem på nytt ved hvert besøk.

Denne informasjonen er viktig for oss så vi kan skreddersy våre tjenester og sikre at nettstedet vårt fungerer så smidig som mulig.

Du har kontroll over bruken av informasjonskapsler og kan til enhver tid endre innstillingene i din nettleser for å godta, blokkere eller slette dem. Fremgangsmåten varierer mellom ulike nettlesere, og instruksjoner for hvordan du gjør dette kan du finne på nettvett.no.

Ved ditt første besøk til vår nettside vil du også bli presentert for valgmuligheter angående innstillinger for informasjonskapsler.

Bruk av informasjonskapsler på denne siden følger ekomloven § 2-7b og gir retningslinjer for bruk av informasjonskapsler.

Husk at endring av innstillingene for informasjonskapsler kan påvirke hvordan Hardanger Folkehøgskules nettsider fungerer. Uten aktive informasjonskapsler kan noen tjenester og funksjoner bli reduserte.

Vi anbefaler at du lar informasjonskapslene være aktivert for den beste opplevelsen av våre nettsider.