Kontakt oss

Vi er her for å svare på dine spørsmål!

Lurer du på noe, vil du sende oss et brev, en-post eller vil du bare lese om hvem som jobber her på skolen? Da har du kommet til rett plass.

Søk skoleplass her!

Informasjon

Adresse: HARDANGER FOLKEHØGSKULE
HORDATUNVEGEN 29
5781 LOFTHUS

Sentralbord: 53 67 14 00
Rektor: 920 38 505
Ass. rektor: 48 12 88 62
Vakttelefon: 45 61 23 79 (15.30 – 08.00 på hverdager. Hele døgnet i helger.)

E-post:  kontor@hardanger.fhs.no

Hordatunvegen 29, 5781 Lofthus

Vi som jobber på Hardanger FHS

Trond Instebø

Rektor

Trond har utdanningen sin fra Høgskolen i Bergen, og har jobbet som lærer og rektor også i grunnskolen. Han har vært rektor på Hardanger Folkehøgskule siden august 2000 og har de siste årene  vidareutdannet seg med bl.a Rektorskolen for rektorer i Folkehøgskolen på USN. Trond er spesielt glad i allsang med elevene, men er også bl.a. med på alpintur og fjelltur på Vidda.

Telefon: 920 38 505
Send e-post

Mari Lid

Ass. rektor / lærar Cosplay

Mari er assisterende rektor og linjelærer for Cosplay. Hun er utdannet kunst og håndverkslærar og er spesielt interessert i drakter, drakthistorikk og nye trender. Mari er en reiseglad person, som tar elevene sine med til bl.a. Japan.

Telefon: 48 12 88 62
Send e-post

Nancy Stroebel

Kontormedarbeider og internatleder

Nancy er kontormedarbeider og internatansvarlig og også en del av kjøkkenteamet på skolen. Hun er innom alle elever som ikke møter på undervisning. Elevene blir fort begeistra for Nancy og det skjønner vi godt.

Telefon: 96 71 33 89
Send e-post

Anders Færestrand

Lærer Friluftsliv -backpacking og ekstremsport

Anders er utdannet idrettslærer med friluftsliv fra Universitetet i Tromsø, avd. Alta. Han er veldig glad i friluftsliv, vannsport og ski, lange turer og snowboard. Telting, fiske og jakt er blant favorittene til Anders. Anders spiller flere instrument og har gitar som valgfag. Ikke nok med det, denne mannen har over 500 teltdøgn både militært og sivilt.

Anna Jensen

Lærer global

Anna er lærer på linja Global – solidaritet og backpacking. Hun er utdannet lektor med tilleggsutdanning og har en spennende fagkrets som gjør at hun kan undervise i mange fag på skolen. Reising er en av Annas favoritt-aktiviteter og hun tar gjerne med seg elevene til Tanzania og Karibien. Anna er aktiv innen idrett med ski, sykling og løping som favoritter.

Telefon: 48226227
Send e-post

Trond Olsen

Lærer Idrett - Action

Trond er lærer på idrettslinja. Han er ivrig i volleyball og fotball og er glad i å konkurrere. Han har vært på flere topper i Europa, Sør-Amerika og Asia. Han er også sertifisert guide til Trolltunga. Han har en sibirsk husky som turkamerat.

Telefon: 474 14 271
Send e-post

Trine Pedersen

Lærer Cosplay, Level Up!

Fagutdanna Make-Up artist med fordypning i spesialeffektsminke. Hun har også studert ett år med søm og mønsterkonstruksjon ved Folkeuniversitetet. Trine har vært aktiv i det norske cosplaymiljøet siden 2009, og har opp gjennom tiden bidratt i paneler innen hennes fagfelt, samt vært dommer i cosplay konkurranser.

Telefon: 90638481
Send e-post

Eivind Mortensen

Lærer cosplay

Utdannet lektor i kunst og design ved Oslo Met med spesialisering i lærarbeid, tre og metall. Han har vært en aktiv del av det Norske cosplaymiljøet siden 2011 som cosplayer, cosplaykonkurrent, foredragsholder, dommer av cosplay og props, samt fast konferansier på cons i Norge som Kawaiicon i Porsgrunn og Fredrikstad sci-fi festival.

Telefon: 46922659
Send e-post

Lina Hultin

Lærer fjellsport og SoMe-ansvarlig

Lina har bred idrettsbakgrunn fra ulike idretter og har en master i idrettsfysiologi og ernæring. Hun har vært aktiv langrennsløper og landslagstrener for juniorlandslaget til USA og Argentina. Det er aldri en kjedelig dag/økt sammen med Lina. Lina har mange artige valgfag på skolen. Med sitt gode humør er Lina en lærer som gjør en hver skoledag til en fest!

Telefon: +47 905 17 778
Send e-post

Nina Haaland

Lærer hundesport

Nina er hundeinstruktør med en mengde kurs. Hun jobber som lærer og som hundeinstruktør og har egne kurs og webinar. Nina har to følgesvenner som alltid er med henne, Müsli og Kalifa. Fra Nina kan du lære mye om dyrevelferd og selvfølgelig alt om hund.

Telefon: 99393056
Send e-post

Svein Ove Sandal

Kokk

Svein Ove er kjøkkensjef og sørger for at alle får det de trenger. Han passer også på at det blir rette menyer for de som har matintoleranse eller allergi. Han er kokken som tryller fram de flotteste retter til elevene. Kjører Harley Davidson, og er kjapp i replikken.

Telefon: 90846599
Send e-post

Torleif Kvalvik

Kokk

Torleif er en enestående kokk som lager de flotteste retter og passer på å kombinere råvarer, fargesamansetting og smak på en nydelig måte. Torleif har i mange år vært ansatt på ulike hotell i Hardanger, men nå er det vi som er så heldig å få nyte godt av hans kunnskap.

Telefon: 91631374

Magdalena Konefal

Reinhaldar

Magdalena starta som sommarhjelp på skulen i 2011 og etter fullført mastergrad starta hun i full stilling her høsten 2022, mens hun etterutdanner seg. Hun er aktiv, smilende, blid og alltid hjelpsom.

Jarle Aarsand

Driftsleiar

Jarle er driftsleder og vaktmester. Han er ansvarlig for all teknisk drift og vedlikehold og er elektriker av utdanning. Du treffer han høyt og lavt eller som sjåfør på en av skolens minibusser. Det er ikke mange skoler som har en vaktmester med eget valgfag og som alltid er med på alle skoleturer.

Telefon: 94 43 57 27
Send e-post